Home Training

Onze ontharings-, oog- en vajacialtrainingen

Ontharing | Oog schoonheid

ONTHARINGSTRAINING

INTIMATE training

Word de specialist in intiem ontharen, het meest technische, dynamische en winstgevende segment van de markt. Alle tips voor betere ontharing: snelheid, efficiëntie, hygiëne en besparingen. Win een trouw, vast klantenbestand.

Prijs: €425 exclusief btw
(inclusief speciale bikini waxing kit* t.w.v. €122,75 exclusief BTW)

Persoonlijk, 1 dag bij UCCLE

*Speciale bikini waxing kit:
1 doos wegwerpstrings (STR200018), 1 doos intiemdoekjes (KP21096), 1 blauwe lotion (VP15001), 1 jasmijngeurende olie (VP17004), 1 Intiem wax (160588110), 1 lege doos, 1 doos spatels van 18 cm (KP21100), 1 doos poedervrije vinyl handschoenen (GAN200010), 1 speciaal ingegroeid haar serum (VP19099), 1 speciale ingegroeide haar dubbele scrub (VP19097), 1 zakje (AP21011)

Upgrade training

Hiermee kun je je techniek perfectioneren en tegelijkertijd je theoretische kennis versterken. Deze eendaagse cursus is ontworpen voor zowel werkende professionals als studenten die zich voorbereiden op hun diploma.

Prijs: €449 exclusief BTW
Inclusief ontharingsset (KP18059), ter waarde van €149 exclusief btw.

Persoonlijk, 1 dag bij UCCLE

SUGAR EXPERT training

Word een specialist in ontharen op basis van suiker, een ultra-technisch segment waarmee je je zult onderscheiden van je klanten. Maak kennis met deze 100% natuurlijke ontharingstechniek en leer de kneepjes voor meer dan alleen ontharen.

Prijs: €449 exclusief btw
(Inclusief een Sugar* kit ter waarde van €107,30 exclusief btw (de samenstelling van de kit kan variëren afhankelijk van de voorraad).

Persoonlijk, 1 dag bij UCCLE

*Suikerkit :
1 doos nitril S handschoenen (GAN200014), 1 pot Sugar Soft wax (KP22035), 1 pot Sugar Medium wax (KP22037), 1 pot Sugar Strong wax (KP22036).

 

Oog schoonheidstraining

Brow Lift training - Wenkbrauwcorrectie

Wat is Expert Brow Lift & Shape?
Expert Brow Lift & Shape is een revolutionaire behandeling voor het liften en intensiveren van wenkbrauwen met behoud van hun schoonheid en stevigheid. Een echt natuurlijk, langdurig alternatief, met als doel de ogen te openen dankzij het exclusieve Combinal-protocol dat 4 diensten omvat:
- Lifting: om de wenkbrauwen te disciplineren en hun volume en lengte te vergroten.
- Verven: om de oogopslag te harmoniseren en te intensiveren.
- Herstructurering: om de ideale vorm voor de morfologie van het gezicht te definiëren.
- Keratinebehandeling: om de wenkbrauwen te voeden, te coaten en te revitaliseren.

 

E-learning training

 

Prijs: €432 exclusief btw
Inclusief de Expert Brow Lift & Shape kit ter waarde van €282 exclusief btw.

Optimaliseer je schoonheidsvaardigheden met onze Expert Brow Lift & Shape e-learning cursus, speciaal ontwikkeld voor professionals. Deze cursus biedt concrete vaardigheden, geavanceerde technieken en gedetailleerde videoprotocollen voor het behalen van je certificering. Verfijn je talent voor het creëren van onberispelijke wenkbrauwen en voldoe met vertrouwen en expertise aan de verwachtingen van je klanten. Upgrade je behandelkaart vandaag nog.

 

Persoonlijke training

 

Prijs: €599 exclusief BTW
Inclusief de Expert Brow Lift & Shape kit (KP21043), ter waarde van €282 exclusief btw.

1 dag in UCCLE

Ontdek tijdens deze eendaagse face-to-face cursus de essentiële training die je nodig hebt om de nieuwste trend onder de knie te krijgen: Brow Lift. Een echt natuurlijk alternatief, met als doel de wenkbrauwen te liften en te disciplineren aan de hand van ons 4-stappenprotocol. Dompel jezelf onder in de wereld van Combinal met een theoretische benadering en ontdek daarna de techniek met een demonstratie van onze deskundige trainer. Daarna is het jouw beurt om deze nieuwe techniek te oefenen op modellen en zo alle essentie te leren voor de mooiste wenkbrauwen.

Keratin Lash Lift training - Verbeteren, verven en verzorgen van wimpers

Wat is Keratine wimperlifting?
De service om de schoonheid van je wimpers te vergroten en te behouden.
Een echt natuurlijk en duurzaam alternatief, met als doel de ogen te openen dankzij het exclusieve Combinal protocol dat 3 diensten omvat:
- Versteviging: om de curve van de wimpers te sublimeren en de ogen te openen.
- Kleuring: om de oogopslag te harmoniseren en te intensiveren.
- Keratinebehandeling: om de wimpers te voeden, te coaten en te revitaliseren.

 

E-learning training

 

Prijs: €347,50 exclusief BTW
Inclusief de Keratin Lash Lift 20-stappenkit (KP22049) ter waarde van €197,50 exclusief btw.

Verdiep je in onze Keratin Lash Lift e-learning module, speciaal ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar uitmuntendheid. Van het beheersen van de basis tot het verkennen van geavanceerde technieken, elke les leidt je door onze merkontdekking, deskundige productselectie, praktische tutorials en nog veel meer. Doe ongeëvenaarde expertise op, verander je esthetische benadering en word gecertificeerd om elke keer weer uitzonderlijke resultaten te behalen.

 

Persoonlijke training

 

Prijs: €549 exclusief btw
Inclusief de Keratin Lash Lift 20-stappenkit (KP22049) ter waarde van €197,50 exclusief btw

1 dag in UCCLE

Tijdens deze opleidingsdag ontdek je het merk Combinal, zijn sterke punten en ons volledige productassortiment om fundamentele theoretische kennis op te doen. Observeer onze geavanceerde Keratin Lash Lift technieken en leer tips en advies van onze trainers. Tot slot breng je deze essentiële vaardigheden in de praktijk op verschillende modellen, zodat je deze dienst veilig kunt uitvoeren en uitzonderlijke resultaten kunt behalen.

Vajacial training

Deze service is gericht op alle vrouwen die dit gebied willen verzorgen, met name vrouwen met problemen zoals ingegroeide haartjes of puistjes veroorzaakt door harsen, scheren of schuren. Maar ook degenen die behoefte hebben aan hydratatie of verzachting.

 

E-learning training

 

Prijs: 267,70€ excl. BTW
Inclusief YONA Cabin Care kit t.w.v. €117,70 excl. BTW

Ontdek een nieuwe dimensie van schoonheidsverzorging met onze e-learning cursus gewijd aan vajacial, speciaal ontworpen voor professionals die hun expertise willen verbreden. Verdiep je in de kunst van intieme huidverzorging, die een echt antwoord is op veel van de problemen van je klanten. Ontdek deze techniek met onze training tutorials, gedetailleerde protocollen en waardevolle productinformatiebladen. Bereid je voor om je klanten een eersteklas ervaring te bieden en jezelf te onderscheiden van de concurrentie.

 

Persoonlijke training

 

Prijs: €419 exclusief btw
Inclusief de YONA* Cabin Care Kit ter waarde van €117,70 exclusief btw

1 dag in UCCLE

Tijdens deze face-to-face training gaan we dieper in op de Yona-behandeling, de vajacial van Perron Rigot. Van theorie naar praktijk, ontdek samen met ons de belangrijkste stappen om deze nieuwe service aan je klanten aan te bieden, terwijl je deelneemt aan een praktische demonstratie met onze trainer. Met behulp van haar deskundige advies doorloop je samen met haar stap voor stap het protocol op verschillende modellen.

*Yona Cabineverzorgingsset :
1 doos intieme doekjes (KP21096), 1 intiem micropeeling schuim (VP22017), 1 kalmerend gelei masker (KP22013), 1 perfectionerend gelei masker (KP22012), 1 perfectionerend intiem serum (VP22018), + 1 A4 ezel en 1 pak van 25 intiem boekjes GRATIS.